Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka, róg Jesionowej / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia kamienicę numer 136 na rogu ulic Grunwaldzkiej i Jesionowej w Gdańsku Wrzeszczu, 1982 rok.