[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zarzadzeniem Min. Adm. Publ. ... oglasza sie rejestracje osób nieposiadajacych obywatelstwa polskiego / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji osób nieposiadających obywatelstwa polskiego.