Molo sopockie w zimie jest też liczne odwiedzane / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ludzi na zaśnieżonym molo w Sopocie, 25 luty1979 rok.