II Festiwal Muzyki Polskiej 17.I.-18.V.1955 / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie. Dyrygent: Kazimierz Wiłkomirski; fortepian: Edwin Kowalik; przygotowanie chórów: Leon Snarski, Tadeusz Tylewski.