Ex libris de arte saltandi Hermann Wiese K. Wójcik. - Wójcik, Krystyna (1934- ). (1985)
Na tle pofałdowanej materii naga postać męska. Po obu jej stronach napis, z lewej: Ex libris de arte saltandi, z prawej: Hermann Wiese.