Dlaczego i jak korzystać z cudzych homilii? / Henryk Sławiński. - Sławiński, Henryk (1964- ).
Kwestie terminologiczne. Argumenty za korzystaniem z cudzych homilii. Sposoby korzystania z cudzych homilii. Kryteria wyboru.