Sobór Ducha Świętego : apostolska wizja Kościoła / Hans Urs von Balthasar ; tł. Franciszek Mickiewicz. - Balthasar, Hans Urs von (1905-1988)
1. Obraz Kościoła. 2. Wezwani do odpowiedzialności. 3. Religijne wymogi. 4. Fenomen atrofii. 5. Całość łuku.