[Afisz teatralny. Incipit] Michał Bałucki - Dom otwarty / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny informujący o premierze, która miała miejsce 6.02.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Jan Kosiński, opracowanie muzyczne Jerzy Michalak.