[Afisz teatralny. Incipit] Michał Bałucki - Dom otwarty - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny informujący o premierze, która miała miejsce 6.02.1971 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Jan Kosiński, opracowanie muzyczne Jerzy Michalak.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.