Pracuj! Bolszewizm grozi! ([S.l. : s.n., 1943)
Antybolszewicki druk z okresu II wojny światowej.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne