Ulica Św. Ducha, przygotowanie kruszywa do produkcji elementów betonowych [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia plac budowy przy ul. Św. Ducha, na pierwszym planie przygotowywanie kruszywa do produkcji elementów betonowych, w głębi widoczna Kaplica Królewska, 1953 r.