Aina Björck Ex Libris / Zb. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1978)
Dwie pestki owocowe, między nimi napis: Aina Björck, u dołu napis: Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.