[Afisz teatralny. Incipit:] Pan Damazy : komedia w trzech aktach Józefa Blizińskiego / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 5.03.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Alina Ronczewska-Afanasjew.