[Afisz teatralny. Incipit:] Pan Damazy : komedia w trzech aktach Józefa Blizińskiego - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 5.03.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Alina Ronczewska-Afanasjew.
U góry afisza: Benefis Tadeusza Gwiazdowskiego. Pod tytułem sztuki: 700-lecie Sopotu.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.