[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Sztumie ... w sprawie ustalenia obwodów głosowania do Sejmu Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej ... / Marian Streich. - Streich, Marian ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z uchwałą z 27.10.1956 r.