[Kompozycja] - Lütcke, Willy (1905-1982) ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1972)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną złożoną z czarnych plam i linii.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1970-2000.