Ex Libris Ludwika W. Kielbassa / ZEF. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) (1941)
Przedstawia stolik z figurką mandolinisty, z wazonem z kwiatami i z rozrzuconymi książkami, w głębi obrazy na ścianie, na wijącej się wstędze, oplatającej wazon napis: Ex Libris Ludwika W. Kielbassa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.