Ex Libris Ludwika W. Kielbassa - Fijałkowska, Zofia (1909-1989).; Kielbassa, Ludwik Wiktor (1893-1956). ([S. l., 1941)
Przedstawia stolik z figurką mandolinisty, z wazonem z kwiatami i z rozrzuconymi książkami, w głębi obrazy na ścianie, na wijącej się wstędze, oplatającej wazon napis: Ex Libris Ludwika W. Kielbassa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. na odwrocie, data wg bibliogr.
Strona Ekslibris polski, dostęp 15.11.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.