Ex libris Jadwigi i Anatoliusza Czerepińskich - Szeliga-Rajkowska, Anna (1918-1997).; Czerepiński, Anatoliusz (1929-2004).; Teodorowicz-Czerepińska, Jadwiga ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Napis z lewej strony: ex libris, u dołu: Jadwigi i Anatoliusza Czerepińskich.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, ołówkiem data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.