[Stan wojenny 1982] [Chrzest córki Wałęsów Marii Wiktorii] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia chrzest Marii Wiktorii Wałęsy w Kościele Opatrzności Bożej na Zaspie. Danuta Wałęsa siedząc trzyma córkę na rękach, ks. Henryk Jankowski prowadzi modlitwę, 21 marzec 1982 rok.