[Ulica Świetojańska w Gdańsku, kamienice nr 50, 51 przy kościele św. Jana] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia kamienice nr 50, 51 przylegające do kościoła św. Jana od strony ul. Świętojańskiej, ok. 1942-1943.