[Afisz. Incipit] Zawody piłki nożnej o puchar W.K.K.F. ... ZS Ogniwo Sopot - ZS Budowlani Elbląg. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu 28.10.1951 r. w Elblągu.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne