Gdańsk. Przy ul. Elbląskiej naprzeciw zakładów rafineryjnych, pracują funkcjonariusze MO i SB / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia czyszczenie ulicy przy Rafinerii Gdańskiej w czynie społecznym przez funkcjonariuszy Milicji Obywatelskiej i Służby Bezpieczeństwa, 15 maja 1977 r.