[Gdańsk Orunia, ul. Brzegi] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Kanał Raduni i fragment ul. Brzegi. Widok od. ul. Podmiejskiej w kierunku kościoła św. Ignacego, ok. 1910 r.
Tyt. wg przedstawienia i Fot. Gd. autor, data i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.