[Afisz. Incipit] Obwieszczenie na podstawie ... o zwalczaniu zaraziliwych chorob zwierzecych ... / Łacwik Kazimierz. - Łacwik, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zagrożeniu wścieklizną 17.07.1946 r.