Polska YMCA : przez charakter, wiedzę i zdrowie służba dla Polski - Związek Młodzieży Chrześcijańskiej "Polska YMCA". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka reklamująca YMCA.
Keywords: Związek Młodzieży Chrześcijańskiej "Polska YMCA" -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.