Doświadczenie emigracji w prozie współczesnych pisarzy kanadyjskich polskiego pochodzenia / Justyna Zych. - Zych, Justyna Magdalena
Słowa kluczowe: polsko-kanadyjscy pisarze, emigracja, tożsamość, polskość.