[Afisz. Incpit] Obwieszczenie w związku z zarządzoną przez Ministerstwo Rolnictwa ... / Józef Grodnicki. - Grodnicki, Józef (Starosta Powiatowy Sztumski, 1948)
Afisz informujacy o szczepieniach psów na terenie powiatu sztumskiego 8.11.1948 r.