[Gdańsk - ołtarz] - Giełdon, Danuta (przed 1945-po 1967). (Gdańsk, 1967)
Przedstawia ołtarz barokowy we wnętrzu kościoła.
U dołu w polu kompozycji sygnatura autora, miejsce powstania i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce