Ul. Malczewskiego nr 84 - 87 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia stare domy przy ul. Malczewskiego nr 84-87 w Gdańsku, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie