Osoba ludzka śladem, obrazem i podobieństwem Boga Trójcy / Bertrand de Margerie ; tł. Lucjan Balter. - Margerie, Bertrand de (1923-2003)
1. Człowiek śladem Trójcy Świętej. 2. Obraz i Podobieństwo. 3. "Kontuicja". 4. "Konieczne racje" w teologii trynitarnej: fałszywa debata?.