[Afisz. Incipit] Do Gospodarza. 3 czerwca, w drugą niedzielę po Bożym Ciele będzie głosowanie ludowe ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz propagandowy zachęcający do głosowania w referendum 1946 roku 3 razy tak.