Ex Libris Ks. Antoni Około-Kułak S. K. - Keller, Stanisław (1930)
Przedstawia herb biskupi, kaganek, księgi i fasadę kościoła, napis: Ex Libris Ks. Antoni Około-Kułak Prael. Dom. S. S. Prael. Capit. Metrop. Mohilovien. Jur. C. Dr. Sygn. aut. w obrębie kompoz.