Ex Libris Dr. Norbert Hillebrandt / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) ([wydawca nieznany], 1981)
Fragment antycznej płaskorzeźby - kąpiąca się; u góry tłoczony napis: Ex Libris Dr Norbert Hillebrandt. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf artysty.