[Afisz. Incipit:] Grupa Poetycka "Nowa Liryka" w Krakowie ... urządza inauguracyjny wieczór literacki. ([wydawca nieznany], 1939)
Afisz informujący o wieczorze literackim 14.06.1939 r. na Uniwersytecie Jagiellońskim.