[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe dla dzieci i młodzieży Trzy niedźwiadki / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Natalia Gołębska, teksty piosenek: Stanisława Fleszarowa, muzyka: Janusz Grot, lalki: Helena Niedźwiedzka, dekoracje: Antoni Kolonko.