Ex Libris Bolesława Żyndy K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1949)
Przedstawia św. Krzysztofa. U góry napis: Ex Libris, u dołu: Bolesława Żyndy. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.