Ex Libris Witolda Rudowskiego Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Przedstawia rozrzucone książki i skalpel. Napis: Ex Libris Witolda Rudowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.