Gdańsk Fontanna Neptuna i wieża Ratusza Głównego / wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1945)
Przedstawia Fontannę Neptuna w Gdańsku, ok. 1960 r.