Johann Hevelius - Seyffert, Julius (17..-18..).; Stech, Andreas (1635-1697). (Danzig : Lithogr. Anst. v. J. Seyffert, 1830)
Przedstawia portret w półpostaci Jana Heweliusza według obrazu Andreasa Stecha.
U dołu poniżej portretu sygnatury autora i autora pierwowzoru: A. Stech pinx., Lith. J.S_t.
U dołu karty sygnatura wydawcy: Eigenthum u. Verlag d. Lithogr. Anst. v. J. Seyffert in Danzig.
U dołu, poniżej portretu tytuł.
Czas powstania na podstawie działalności autora i techniki.
Keywords: Heweliusz, Jan -- (1611-1687) -- portrety; Grafika -- Niemcy -- 19 w