Wskaźnik mechanicznej denudacji jednostkowej [t•km 2•rok 1] w wybranych zlewniach cząstkowych i różnicowych na obszarze Polski (1951-1990) / Tadeusz Ciupa, Roman Suligowski, Adam Łajczak, Zygmunt Babiński, Adam Bartnik. - Ciupa, Tadeusz
Mapa.