Wskaźnik mechanicznej denudacji jednostkowej [t•km 2•rok 1] w wybranych zlewniach cząstkowych i różnicowych na obszarze Polski (1951-1990) - Ciupa, Tadeusz; Suligowski, Roman; Łajczak, Adam (1953- ).; Babiński, Zygmunt (1948- ).; Bartnik, Adam (1967- ). (2017)
Mapa.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Dostępne również w formie elektronicznej.