Gdańsk - Wrzeszcz : Widok na plac przy dworcu PKP i ulicę Lendziona / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1991)
Przedstawia plac i przystanki autobusowe przy dworcu PKP we Wrzeszczu, w głębi wylot ulicy Lendziona, 1991 r.