[Afisz. Incipit] Zrzeszenie Kupców m. Elbląga urządza w niedzielę, 24 sierpnia 1947 r. w lokalu M.K.S. "Olympia" ... Zabawę Ogrodową ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.