Ex Libris Fien Asperslag / LA. - Asperslag, Louis (1921- ). ([wydawca nieznany], 1952)
Klawiatura fortepianu, nad nią ręce trzymające strzykawkę i termometr, w głębi otwarta ksiązka z napisem: Ex Libris, u dołu na wstędze: Fien Asperslag. Sygnatura artysty - monogram LA w obrębie kompozycji.