Do ostatniego tchnienia / Henryk Gulbinowicz. - Gulbinowicz, Henryk (1923-2020)
Jak rodziło się moje powołanie kapłańskie. Droga do kapłaństwa. Trudności na drodze kapłańskiej. By pokonać trudności. Modlitwa kapłańska. Radość kapłańskiego życia. Dążenie do kapłańskiej dojrzałości.