Ex Libris Andrzeja i Marii Łuczaków / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1985)
Na pierwszym planie kwitnąca gałązka ostu, obok w głębi kartka ze wzorami matematycznymi. U dołu napis: Ex Libris Andrzeja i Marii Łuczaków, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.