Ex Libris Bengt Beckmann W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1997)
Przedstawia wśród plecionki z wstążek dwa jednorożce. Po obu bokach na wstędze ten sam napis: Ex Libris Bengt Beckmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz.