To lubię / JHoppen. - Hoppen, Jerzy (1891-1969) (1925)
Przedstawia mężczyznę na wozie, zaprzężonym w konie, które to konie, za uzdę, ciągnie inny mężczyzna. Po prawej stronie od podróżujących bardzo wysokie drzewo, kołyszące się na silnym wietrze.