[Afisz. Incipit:] Okręgowa Rada Związków Zawodowych w Gdańsku urządza w dniu 20 maja 1951 r. ... w Operze Leśnej w Sopocie w ramach festiwlau muzyki wielki koncert ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie.
Keywords: Opera Leśna (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne